Onze nieuwste vacatures

Ben jij op zoek naar een actieve baan, waar je in teams samenwerkt op de werkvloer? Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze opdrachtgevers in de tuinbouwsector, verpakkingsindustrie of in de groothandel. Bekijk onze vacatures en reageer direct op de vacature die jou het meeste aanspreekt, schrijf je in via ons inschrijfformulier of stuur een e-mail naar: recruitment@flexworx.nl

huisvesting

Over ons

FlexWorx!, is een solide en gevestigd uitzendbureau en stelt haar diensten 7 dagen per week en 24 uur per dag aan u beschikbaar.

historie-en-visie

Onze service

FlexWorx! ontzorgt u op het gebied van de fysieke inzet van flexwerkers, afgestemd op uw dagelijkse productie en daaraan gekoppelde personeelsplanning.

maatschappelijke-betrokkenheid

Onze branches

Door de ruime ervaring die FlexWorx! in veel uiteenlopende branches heeft opgedaan, kunnen wij uw tijdelijke (of permanente) personele wensen naadloos invullen.

Onze doelstelling om een langdurige samenwerking met onze relaties te onderhouden, kan niet los gezien worden van de zorg die wij ook naar onze flexwerkers uit laten gaan. Het nadrukkelijk faciliteren van een goede verblijfssituatie en veilige werkomstandigheden draagt aan de loyaliteit en het plezier in het werk van onze flexwerkers.

neem contact op

FlexWorx! zorgt

voor zijn
personeel en flexwerkers